SL2 Νότιος όμιλος πλέι οφ: Έκανε «δώρο» στην Athens Kallithea η Ηλιούπολη

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε στην έδρα της η Ηλιούπολη, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τα Χανιά πήρε τελικά τη νίκη με 4-2  για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά της από την κορυφή στους 4 βαθμούς με την Athens Kallithea να είναι η ευνοημένη της αγωνιστικής παρότι είχε ρεπό.

Στην δεύτερη τους ήττα στην διαδικασία των πλέι οφ υποχρεώθηκαν τα Χανιά, που μετά την ήττα τους στη Νεάπολη από τον Ιωνικό ηττήθηκαν και στην Ηλιούπολη από την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή, που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 7΄ προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Παναγιώτου.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, έπειτα από το γκολ που δέχτηκε κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του και στο 23΄ να ισοφαρίσει σε 1-1, με τέρμα που πέτυχε ο Παντελίδης. Ένα λεπτό μετά οι Χανιώτες έφτασαν μια ανάσα, από το να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Παναγιώτου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Περιστερίδη. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι ως προς το αποτέλεσμα, με το 1-1 να μένει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Νίκου Παντέλη κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, καθώς στο 49΄ ο Μπουσάι με εκτέλεση φάουλε έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα τα Χανιά έφτασαν κοντά στο 2-2, η κεφαλιά όμως του Κόλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη. Στο 65΄οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με το σουτ του Νίλι, να αποκρούεται πάνω στη γραμμή από τον Ασίγκμπα.

Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι στις δύο αυτές φάσεις, το πέτυχαν στο 68΄ με τον Παντελίδη να βρίσκει εκ νέου το δρόμο για τα δίχτυα κάνοντας το 3-1, αυτή τη φορά με πλασέ. Στο 88΄ τα Χανιά κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 και να μπουν ξανά στο ματς, αυτή τη φορά με το σουτ του Μάναλη, ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 89΄ ο Άντο με πλασέ έκανε το 4-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.