Φώτης Ιωαννίδης: Έδωσε την καλύτερη απάντηση στους επικριτές του…

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λαμία με ευκολία, με τον Φώτη Ιωαννίδη να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση δίνοντας παράλληλα τη δική του απάντηση, σε όλους αυτούς που μέσα από τα social media τον κατηγορούσαν ότι είναι «ντοπέ».

«Δεν έχω να πω κάτι. Η απάντησή μου θα δοθεί στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνετε και είμαι δίκαιος. Οπότε δεν είχα να φοβηθώ κάτι». Τάδε έφη Φώτης Ιωαννίδης, μετά τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο στόχαστρο, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα για ένα λόγο, που τελικά όπως αποδείχτηκε δεν υφίσταται. Αυτός δεν ήταν άλλος από το δημοσίευμα, ότι βρέθηκε «ντοπέ» παίκτης της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Γεωργία.

Και κάπου εκεί ήταν που έκαναν την εμφάνιση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι γνωστοί εξυπνάκηδες (φωστήρες όπως θέλει ας τους πει κάποιος) οι οποίοι με τα γραφόμενα τους ενοχοποιούσαν τον νεαρό άσο λέγοντας με 100% σιγουριά ότι αυτός ήταν. Όλο αυτό ήταν φυσικό να έχει κάνει τον Ιωαννίδη έξαλλο. Προφανώς όλοι αυτοί που έβγαιναν και έγραφαν με περίσσια βεβαιότητα, τα ενοχοποιητικά τους ποσταρίσματα δεν ήξεραν ότι το όνομα του παίκτη γίνεται γνωστό, μόνο στην περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα (αν τελικά υπάρχει) βγει θετικό…

Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε έχουμε μάθει σε καφενειακές απόψεις και στο να πετάμε εξυπνάδες για να δείξουμε ότι τα ξέρουμε όλα, με συνέπεια ο οποιοσδήποτε να γίνεται «δικαστής», «δημοσιογράφος» και «κριτής» των πάντων. Βέβαια όλοι αυτοί μετέπειτα, όπως είθισται να συμβαίνει εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα όταν ΕΠΟ, ΕΟΚΑΝ, UEFA και FIFA είπαν ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη.

Σ΄αυτή την σπίλωση που δέχτηκε το όνομα του, ο Ιωαννίδης προτίμησε να απαντήσει με την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στη Λαμία. Πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε  (το ένα καλύτερο από το άλλο) ο ίδιος έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ, ενώ ανά πάσα ώρα και στιγμή περνούσε τον οποιοδήποτε αντίπαλο του σαν σταματημένο επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την εξαιρετική χρονιά που κάνει. Μαζί με τον Μπακασέτα πήραν τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδήγησαν σε μια εύκολη νίκη, σ΄ένα παιχνίδι που ήταν το τελευταίο εμπόδιο πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Ο ΠΑΟ έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείται» είχε πει για αυτόν ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου. Προφανώς όλοι όσοι έπεσαν σαν τα όρνεα να φάνε τον Ιωαννίδη, δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι για να φτάσει μέχρι εδώ έχει δουλέψει πολύ και ότι δεν έχει φτάσει τυχαία. Φτάνοντας στο δια ταύτα όλων των παραπάνω, ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα «φαινόμενο» που έδωσε με τον δικό του τρόπο απάντηση σε όλους αυτούς που τον κατηγορούσαν ότι βρέθηκε «ντοπέ», με τον ίδιο να προσπαθεί ολοένα και περισσότερο να γίνεται καλύτερος και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην επίτευξη του στόχου του την κατάκτηση του τίτλου μετά από 14 χρόνια.