Λάρισα κατά ποδοσφαιριστών: «Κατ´ επίφαση επαγγελματίες, είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε τη σήψη»

Για ποδοσφαιριστές που δεν τιμούν την ιστορία και το έμβλημα της έκανε λόγο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου, η διοίκηση της Λάρισας προαναγγέλλοντας παράλληλα ραγδαίες εξελίξεις.

Με 3-2 ηττήθηκε στο AEL FC Arena από τη Νίκη Βόλου η Λάρισα, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Ένα αποτέλεσμα που έβαλε τέλος, στις όποιες ελάχιστες ελπίδες είχαν οι «βυσσινί» για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για «κατ´ επίφαση επαγγελματίες» προαναγγέλλοντας μεταξύ άλλων εξελίξεις όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι τουλάχιστον προσβλητική για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλει η παρούσα διοίκηση. Κάποιοι κατ´ επίφαση επαγγελματίες, ούτε ποδόσφαιρο παίζουν και ούτε παίζονται. Ολίγη ντροπή δεν βλάπτει όταν την αισθάνεσαι.

Η υπομονή μας εξαντλείται. Πέραν και της φετινής αστοχίας καλούμεθα πλέον να διαχειριστούμε και το διασυρμό της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που δεν τιμούν την ιστορία και το έμβλημα της ΑΕΛ, δεν μπορούν να έχουν θέση σε αυτήν την ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε τη σήψη. Από σήμερα αλλάζουν όλα για όλους».