SL2 Νότιος όμιλος πλέι οφ: «Ψαλιδίστηκαν» οι ελπίδες Ιωνικού και Καλαμάτας

Ισόπαλο με σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του Ιωνικού με την Καλαμάτα, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ με τις δύο ομάδες να μένουν πίσω στην μάχη της ανόδου καθώς δεν κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά τους από την Athens Kallithea και τα Χανιά.

Από έναν βαθμό πήραν Ιωνικός και Καλαμάτα, οι οποίοι ήταν χαμένοι από το ματς αυτό, μιας και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας Athens Kallithea και Χανιά.

Από έναν βαθμό πήραν Ιωνικός και Καλαμάτα, οι οποίοι ήταν χαμένοι από το ματς αυτό, μιας και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας Athens Kallithea και Χανιά. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπήκε δυναμικά στο ματς από τα πρώτα λεπτά, με στόχο φτάσει στην επίτευξη ενός γρήγορου γκολ.

Στο 22΄ οι Νικαιώτες έφτασαν κοντά στο 1-0 , η κεφαλιά όμως του Σόουζα αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον Κοβάλ. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξαν άλλες φάσεις στο ματς, μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, με τον Ιωνικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Καλαμάτα, να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Γκέλιου με αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός ενέτεινε την πίεση του, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο για αυτόν γκολ. Ένα γκολ που η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, θα μπορούσε να είχε πετύχει στο 72΄ με τον Οικονομίδη και στο 73΄ με τον Ντάουντα ωστόσο οι προσπάθειες αμφότερων δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ στο 92΄ ο Κοβάλ νίκησε σε τετ α τετ τον Οικονομίδη με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Ιωνικός παρέμεινε στην 3η θέση και είναι πλέον στο -5 από τους δύο πρωτοπόρους καθώς έχει 23 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα είναι στην 5η θέση με μόλις 19 βαθμούς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκέλιος, Τασιουλής, Οικονομίδης, Ντάουντα (84′ Δρίτσας), Λινάρδος (65′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (84′ Σαλίνας), Ροντρίγκες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κοβάλ, Μοζέρ (19′ λ.τρ. Κωνσταντινόπουλος), Βαλεριάνος, Αρίμπας, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Ματέους (75′ Κάτσε), Κατάλντι (68′ Λόπεθ), Ακόστα (75′ Κάνιας), Πασάς, Γρίβας.