SL2 Νότιος όμιλος πλέι άουτ: «Απέδρασε» με βαθμό από την Ρόδο η τελευταία Παναχαϊκή

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) έφυγε από την Ρόδο και την έδρα του Διαγόρα η Παναχαϊκή, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην Super League 2.

Σε δύσκολη θέση συνεχίζει να βρίσκεται η Παναχαϊκή, η οποία στη Ρόδο πήρε τον πρώτο της βαθμό στην διαδικασία των πλέι άουτ. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς να υπάρξει κάποια καλή φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 39΄ ο Διαγόρας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Δημητρίου με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λεσάι. Στα λεπτά που ακολούθησαν η ομάδα του Γιάννη Τάτση προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει με συνέπεια το 1-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄, οι Αχαιοί κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με αυτογκόλ του Λαδά.

Ωστόσο οι Ροδίτες κατάφεραν να επανακτήσουν άμεσα το προβάδισμα στο σκορ,  καθώς στο 54΄ ο Μανιάς με σουτ έκανε το 2-1. Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, για το γκολ που πέτυχαν οι νησιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Μανωλάκη. Από το σημείο εκείνο και μετά οι Πατρινοί ενέτειναν την πίεση τους, προκειμένου να φτάσουν εκ νέου στην ισοφάριση.

Μια ισοφάριση που ήρθε στο 79΄με την κεφαλιά του Ντε Τόμας. Έπειτα από το 2-2 και έχοντας υπέρ τους το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Πελοποννήσιοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ανατροπή και τη νίκη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σε δύο περιπτώσεις στο 83΄ και στο 87΄ να αγγίξουν το 2-3, οι προσπάθειες όμως των Ντε Τόμας και Μπαξεβάνου δεν στέφθηκαν με επιτυχία με συνέπεια το 2-2 να μείνει μέχρι την λήξη του αγώνα.