Βασιλείου: «Πιέσαμε ψηλά και ήρθε η ανατροπή»

12107754_1158945694133214_3879309292224216569_n

Ο Θωμάς Βασιλείου μίλησε στο anotherfootballday για την εντός έδρας νίκη της Τριγλίας Ραφήνας επί του Παναρκαδικού (3-1) για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να πραγματοποιήσει καλή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην εν λόγω διοργάνωση.

Η Τριγλία Ραφήνας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο μέσος της ομάδας της Ανατολικής Αττικής μίλησε στο anotherfootballday για την νίκη – πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» στην επόμενη φάση του θεσμού, τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναργειακό, αλλά και για τις ευκαιρίες που είχαν προκειμένου να πετύχουν κι άλλα τέρματα στον συγκεκριμένο αγώνα.

Η ομάδα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στην ανατροπή;

«Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ , μας επηρέασε πιστεύω λίγο αλλά συνεχίσαμε να παίζουμε όπως κάνουμε πάντα πιέσαμε ψηλά και ήρθε η ανατροπή!»

Στο ημίχρονο και ενω ήσασταν μπροστά στο σκορ,τι ήταν αυτό που σας είπε ο προπονητής σας να προσέξετε, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας;

«Δεν μας ειπε κάτι συγκεκριμένο … Απλα να συνεχίσουμε να κανουμε αυτο που κάναμε μετα το πρωτο δεκαπεντάλεπτο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι … »

Το γρήγορο γκολ που δεχτήκατε πιστεύεις ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια του αγώνα, καθότι σας αφύπνισε;

«Δεν πιστεύω πως μπήκαμε χαλαροί για να πω πως μας αφύπνισε… Δεχτήκαμε ενα γκολ σε μια περίεργη φαση και απλα μετα συνεχίσαμε το παιχνίδι μας!!!»

Η Τριγλία είχε την δυνατότητα να πετύχει κι άλλα τέρματα στον συγκεκριμένο αγώνα;

«Είχαμε κι αλλες ευκαιρίες σιγουρα … Δεν τις αξιοποιήσαμε ομως!!!»

Επόμενος αντίπαλος ο Παναργειακός. Μπορεί η Τριγλία να κάνει την υπέρβαση στον εν λόγω αγώνα και να προχωρήσει στο θεσμό;

«Σίγουρα μπορούμε να νικήσουμε ! Απο εκεί και πέρα σε έναν αγώνα νοκ άουτ, όλα μπορούν να συμβούν, και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς !!!»

Ποιό θεωρείς ότι είναι το συστατικό – κλειδί για την έως τώρα εικόνα που έχει εμφανίσει η Τριγλία;

«Αγωνιστικά θα έλεγα ότι είμαστε καλοί αμυντικά , δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και παίζουμε με την μπάλα κάτω όσο είναι βέβαια δυνατό και σε κάθε ματς δημιουργούμε αρκετές φάσεις… Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι περνάμε καλά και το ευχαριστιόμαστε…»

Το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δίνετε παιχνίδια δύο φορές την εβδομάδα, πιστεύεις ότι θα επηρεάσει την ομάδα ως προς την απόδοση της;

«Η κούραση θα ειναι μεγαλη καθώς εχουμε περασει παλι απο αυτη την κατάσταση αλλα πιστεύω θα τα καταφέρουμε !!! Βέβαια το πόσο καλά θα το δείξουν τα αποτελεσματα».

Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να έχει μια καλή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όσο και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών;

«Ετσι πιστεύω ! Βεβαια τα αποτελεσματα θα δείξουν αν θα τα καταφέρουμε! Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό…»