Τζώρτζης:«Στόχος μας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

tzortzis-610x400

Ο Γιάννης Τζώρτζης μίλησε στο anotherfootballday για την εκτός έδρας νίκη του Ηλυσιακού επί των Τραχώνων (2-0), τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή, αλλά και για την παρουσία του Λουτσιάνο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ηλυσιακός πέτυχε την έκτη του εκτός έδρας νίκη στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο επιθετικός της ομάδας του Ζωγράφου μίλησε στο anotherfootballday, για το εν λόγω αποτέλεσμα, το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του ομίλου Φωστήρα, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα και να πετύχει τον στόχο της παραμονής της.

Ο Ηλυσιακός πέτυχε την έκτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Μπορεί να έχει μια ανάλογη συνέχεια η ομάδα;

«Φυσικά και μπορεί..Πετύχαμε μια σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο για την συνέχεια του πρωταθλήματος..»

Καταφέρατε να πετύχετε δύο γρήγορα γκολ σε διάστημα εννια λεπτών. Αυτό πιστεύεις ότι σας έδιωξε το όποιο πιθανό άγχος και έκανε ακόμα καλύτερο το έργο σας;

«Σίγουρα τα γρήγορα γκολ μας βοήθησαν για την συνέχεια του αγωνα..Αυτά τα γκολ ομως ήρθαν γιατί μπήκαμε από την αρχή του παιχνιδιού σοβαροί και αποφασισμένοι χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο παρά την βαθμολογική του θέση γιατί συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες…»

Μπορούσε ο Ηλυσιακός να έχει πετύχει κι άλλα γκολ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του;

«Θα μπορούσαμε και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήμασταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια..»

Επέστρεψες στην ομάδα τον Ιανουάριο. Πιστεύεις ότι ο Λουτσιάνο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία της;

«Έχει παίξει ναι..Έχει αλλάξει πρώτα απ΄όλα την ψυχολόγια της ομάδας και στην συνέχεια έχει περάσει την δικιά του φιλοσοφία παίζοντας η ομάδα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο…»

Ο Ηλυσιακός μπορεί να εξασφαλίσει εύκολα κατά την γνώμη σου την παραμονή του στην κατηγορία;

«Ναι μπορεί γιατί έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να το καταφέρει.. Αρκεί να εκμεταλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε ανάλογους βαθμούς όπως και εκτός έδρας διότι έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς εντός…»

Πιστεύεις ότι αν ο Ηλυσιακός βελτιώσει την βαθμολογική του συγκομιδή στα εντός έδρας παιχνίδια, έχει την δυνατότητα στη συνέχεια να ανέβει κι άλλο πιο ψηλά στην βαθμολογία;

«Σίγουρα έχει την δυνατότητα γιατί αυτός είναι και ο στόχος μας..να τελειώσουμε γρήγορα την παραμονή και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται…»

Επόμενο παιχνίδι σας απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου Φωστήρα. Τι είναι αυτό στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα για να πάρετε κάτι θετικό από τον συγκεκριμένο αγώνα;

«Παίζουμε με εναν αξιόλογο αντίπαλο που δεν βρίσκεται τυχαία πρώτος στην βαθμολογία, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα του. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.»